Szeptemberben derült ki, hogy az RTL Klub jövőre egy teljesen saját fejlesztésű heti sorozatot is képernyőre tűz, méghozzá a Válótársakból is jól ismert Scherer Péterrel a főszerepben. Az Apatigris Köbli Norbert (A berni követ, Válótársak, Örök tél, Trezor, Apró mesék, A Tanár) és Csurgó Csaba (Megdönteni Hajnal Tímeát) közös alkotása, melynek főhőse egy egyedülálló apa, aki egész életét annak szentelte, hogy három lányát apatigrisként óvja és nevelje.

Most azonban, hogy mindhárman kierepülnek a családi fészekből, címszereplőnket is megcsapja a szabadság szele és az “50 az új 30” szellemében elszánt párkeresésbe kezd. “Online és offline, szárazon és vízen, vicces és kínos szituációkban keresi azt a bizonyos tűt a szénakazalban. Szerelmes lesz, csalódik, de megy tovább, ismerkedik, randizik, remél… miközben lányai ugyancsak szerelmi bánatukban egyesével visszaköltöznek hozzá” – zárul a sorozat ismertetőszövege.

A Scherer Péter játszotta Péter három lányát Rujder Vivien (Korhatáros szerelem, Tóth János), Schmidt Sára (Egynyári kaland) és Michl Juli (Oltári csajok, A Tanár) alakítja, mellékszerepben pedig Haumann Pétert, Gryllus Dorkát, Balla Esztert, Für Anikót, Szalay Bencét és Haumann Mátét is láthatjuk majd. A nyolc részesre tervezett első évad 2020-ban debütál az RTL Klubon, de már most megnézhetünk belőle egy kis ízelítőt.

Kiemelt kép: Az Apatigris négy főszereplője (fotó: RTL Magyarország)