Nemrég írtunk róla, hogy az RTL Klub folytatja tavalyi műsorát, az Életünk történetét, amelyben Friderikusz Sándor időutazásra invitálta a meghívott hírességeket: a párosokat (társakat vagy testvéreket) az életükről faggatja a műsorvezető, miközben először a 20 évvel, majd a 40 évvel öregebb énjükkel szembesíti őket. Korábban még csak találgathattuk, hogy mikortól láthatjuk a következő epizódokat, most viszont a csatorna hivatalosan is bejelentette a premiert és az új vendégeket is. 

Az Életünk történetének új részeit március elsejétől láthatjuk majd az RTL Klubon, hétfő esténként 22:10-től (az adások visszanézhetők lesznek az RTL Most platformon). A meghívottak között köszönthetjük a kétszeres világbajnok úszót, Cseh Lászlót és feleségét, Diánát, Istenes Bence műsorvezetőt és feleségét, Csobot Adélt, a Nyerő Párosból már jól ismert Czutor Zoltán és Czutor-Kilián Zsanett párost, valamint Rácz Jenő séfet és párját, Gyuricza Dórát is.

A műsor kreatív producere, Nyári Gábor a következőket nyilatkozta a második évaddal kapcsolatban: „Az Életünk történetének második évada is ugyanolyan mély, már-már mágikus erejű kalandot kínál, mint az első. Az epizódokban bemutatott párosok fiatal, vagy a középkoruk elején járó emberek. Kapcsolatuk felívelő vagy kiegyensúlyozott szakaszban van, ugyanakkor nem mentes a problémáktól. A jövő: rejtély. Friderikusz Sándor és maszkmesterek munkája nyomán azonban átélhetik azt, ami csak az emberi élet végső szakaszában válik lehetségessé: visszatekintést, számvetést és szembesülést az elmúlással, az egyéni és közös élet végének lírájával”.

Kiemelt kép: Friderikusz Sándor (Fotó: RTL Magyarország)