Az év utolsó előtti hónapjában indítja el harmadik őszi műsorkínálatát a TV2. A csatorna augusztus végén az Ázsia ExpresszKapd el, ha tudsz! párossal nyitotta a legfontosabb tévés időszakot, majd ezt követően októberben váltottak, és a Fuss család, fuss!, valamint a Séfek séfe adásai töltik ki jelenleg is a TV2 hétköznap estéit. Hamarosan azonban ez a két műsor is véget ér, és novemberben három vadonatúj produkció érkezik a helyükre.

November 11-én, 19:15-kor debütál a TV2-n a Mintaapák című, vadonatúj napi sorozat. A történet négy apáról szól, akik megpróbálnak férjként, szülőként, és dolgozó férfiként egyszerre helyt állni a világban. Az élet minden területén alfahímként viselkedő Géza (Fenyő Iván) a klasszikus családmodellben hisz, ő férjként és apaként is igazi férfi akar lenni, Szabi (Klem Viktor) egy a hedonista sztárügyvéd, az anti-apa, aki képtelen a családi felelősségvállalásra. Tamás (Szabó Kimmel Tamás) egyedül neveli a gyerekét, Miklós (Mészáros Béla) pedig két nő és több gyerek között őrlődik, szeretne mindenkinek megfelelni, de valójában senkinek sem tud. A további szerepekben Stohl András, Egri Márta, Kovács Patrícia, Polyák Lilla, Botos Éva, Földes Eszter, Kuna Kata és Pataki Szilvia is látható lesz.

Klem Viktor, Fenyő Iván, Szabó Kimmel Tamás és Mészáros Béla (fotók: TV2)

A Mintaapákat követően kerül képernyőre 20 óra 20 perces kezdéssel a TV2 vadonatúj, saját fejlesztésű gameshow-ja, a Nyomd a gombot, tesó!, melynek ötletgazdája a műsorvezető, Majka volt. A játék két szinten zajlik: míg a kvíztoronyban 7 kérdésre kell helyesen válaszolniuk a játékospároknak és minél több értékzsetont megtartaniuk, addig az arénában a gombokkal keltik életre, majd gyűjtik össze a legkülönbözőbb tárgyakat, amelyekhez pénzösszegek tartoznak. Annak van esélye minél többet megszerezni az 50 millió forintos főnyereményből, aki fent fejben erős, lent viszont bírja lábbal és a lehető leggyorsabban nyomja a gombokat és fut a hozzájuk tartozó tárgyakkal a gyűjtőpontra, majd időben kijut az arénából. A két szint közötti távolságot a játékospár egyik tagja egy zuhanó lifttel teszi meg, és egyikük sem tudja, kivel lódul meg a fülke. A műsorban egyszerre lesz szükség tájékozottságra, ügyességre, gyorsaságra, időérzékre, stratégiai gondolkodásra és persze a szerencsére.

Ördög Nóra és Stohl András, az Újratervezés házigazdái (fotó: TV2)

A TV2 hétköznap estéinek harmadik új műsora a szintén november 11-én induló Újratervezés lesz, melynek adásait 21:35-től láthatják majd a nézők. Az Ördög Nóra és Stohl András vezette dokurealityben nem csak a rászoruló családok otthonainak felújítását követhetjük nyomon, ugyanis amíg folyik az átalakítás, a két házigazda teljesíti a szereplők hőn áhított vágyait – legyen szó extrém kalandokról, mini nyaralásról vagy hétköznapi apróságokról. Az Újratervezés tele van mélységekkel és magasságokkal és főleg meglepetésekkel, sírással és nevetéssel, igazán mély érzelmekkel, olyan emberekkel, akikkel könnyen azonosulhatnak a nézők. A műsorban hetente 2-2 család történetét követhetjük figyelemmel, a csúcspont pedig a péntek esti adás lesz, melyben a szereplők beköltözhetnek régi-új otthonukba.

A TV2 hétköznap estéi november 11-től

19:15: Mintaapák
20:20: Nyomd a gombot, tesó!
21:35: Újratervezés

Kiemelt kép: Majka a Nyomd a gombot, tesó! díszletében (fotó: TV2)