Jövőre megújuló látványvilággal és tartalommal kerül képernyőre a Duna Televízión a csatorna hétvégi műsora, a SzerencseSzombat. A lottóshow a legújabb játékos- és nézői igényeknek megfelelően átalakul és 2020. január 4-től kezdve új főcímmel, modern, zenés szórakoztató sorsolási műsorral találkozhatnak a tévézők.

“Nagyobb hangsúly kerül a nyerőszámok látványosabb kisorsolására és a közönség szórakoztatására is, hiszen hétről hétre a hazai könnyűzenei élet legismertebb előadói láthatók majd a televíziók képernyőjén. Emellett a show új elemeként a Luxor játék sorsolása alatt ismert magyar sztárvendégekkel beszélgetnek majd a műsor házigazdái” – írja az MTVA Sajtóosztálya a nemrég kiadott közleményben. A nemzeti lottótársaság nyolc év után újítja meg a lottóshow-t, ezzel kívánnak nyitni a fiatalabb, 18-39 éves célcsoport felé.

Fontos változás, hogy az Ötöslottó, a Joker, a Luxor, a Kenó és a Skandináv lottó mellett a második legismertebb magyar játék, a Hatoslottó sorsolása is a Dunán lesz látható 2020-tól. A vasárnap délutánonként, 16 órától jelentkező rövid élő műsor hosszú éveken át az RTL Klubon hétvégi kínálatának szerves része volt először Bay Éva, később Marczali László vezetésével.

Kiemelt kép: Pillanatkép a SzerencseSzombat adásából (fotó: mediaklikk.hu)