2013-ban indult a TV2-n a Sztárban Sztár, amelyben ismert emberek bújtak híres zenészek bőrébe és fakadtak dalra. A show nagyon hamar az ország első számú szórakoztató tévés produkciójává nőtte ki magát, az azt követő években pedig sorra érkeztek az új évadok, mígnem a csatorna csavart egyet a formátumon és a Sztárban Sztár leszek! névre hallgató mellékszál keretében teret engedtek az amatőr előadóknak is. A műsorvezető Till Attila volt, a mesterként is funkcionáló zsűritagok között pedig  Bereczki Zoltán, Tóth Gabi, Tóth Vera, Pápai Joci és Horváth Tamás kapott helyet. 

Idén jön a Sztárban Sztár leszek! új évada, amelyben ismét civil jelentkezők mutathatják meg a tehetségüket az ország előtt. A műsor ismét az előválogatókkal szórakoztatja majd a közönséget az első szakaszban, majd jön a középdöntő, az élő adások alkalmával pedig a 12 döntős sorsát követhetjük majd hétről-hétre figyelemmel. Bár premierdátummal egyelőre nem szolgált a TV2, azt viszont bejelentette, hogy a legújabb évadban kik lesznek a mesterek: az előző szériából visszatér Tóth Gabi és Pápai Joci, akikhez két új arc csatlakozik Köllő Babett és Majka személyében. 

Majka a Sztárban Sztár során volt már zsűritag, ezúttal viszont komplexebb feladatot kapott. A következőket nyilatkozta a produkció kapcsán: „Örülök, hogy elvállaltam ezt a műsort, mert mindig is szerettem a zsűrizést, és azt a spontaneitást, amit csak egy élő showban élhetsz át estéről-estére. Ugyanakkor soha nem pártfogoltam még tehetségeket, sosem volt erre időm a saját projektjeim mellett, pedig mindig is érdekelt. Picit félek is tőle, mert az ilyen típusú műsorokban nagyon részrehajló tud lenni az ember, a saját versenyzőivel. Biztos, hogy őszinte leszek mint mindig és sokszor nem esik majd jól, ha meg kell mondanom egy előadónak, ha rossz amit csinál, és ezzel összetöröm az álmait”.

Kiemelt kép: Köllő Babett, Majka, Pápai Joci és Tóth Gabi (Fotó: TV2)