Az utóbbi időben nem csak egyre több magyar sorozat, hanem egyre több hazai mozifilm is készül. Ezek azonban a bemutató után jó pár hónappal, sőt néha csak évekkel később kerülnek valamelyik tévécsatorna műsorára. Az RTL Klub nyáron ezen újabbak közül tűz képernyőre néhányat péntek esténként. Az első július 27-én a 2016-os Cop Mortem lesz Kamarás Ivánnal, Anger Zsolttal és Gáti Oszkárral a főszerepben. A rá következő héten pedig egy országos tévépremier érkezik.

Augusztus 3-án, 21 óra 35 perckor debütál az RTL Klub képernyőjén a 2017 áprilisában bemutatott magyar krimi-thriller, A tökéletes gyilkos. A történet főszereplője Kamenár (László Zsolt), a gyilkossági csoport nyomozója, aki a lánya halála után a munkába és az önpusztításba menekül. Amikor brutális bűntény helyszínére hívják, kiderül, hogy Petra (Hőrich Nóra Lili), a gyanúsított nem más, mint lánya egykori barátnője és feltételezett gyilkosa. A bosszú lehetőségével élete új értelmet nyer, minden követ megmozgat, hogy a magát ártatlannak valló Petrára bizonyítsa a tökéletes gyilkosságot.

A Pacskovszky József és Pacskovszky Zsolt által írt film további szerepeiben Szabó Győzőt, Szabó Kimmel Tamást, Nagypál Gábort (Tóth János), Szervét Tibort és Hábermann Líviát (Csak színház és más semmi) is láthatjuk.

Kiemelt kép: Jelenet A tökéletes gyilkos című filmből (fotó: RTL Klub)