Az RTL Magyarország online videós szolgáltatása, a 2009-ben indult RTL Most tavaly év elején esett át hatalmas változáson: sokkal egyszerűbb kezelőfelület, a korábbinál jóval több és színesebb tartalom, valamint magas képminőség várja a felhasználókat, akik számítógépen, tableten és telefonon egyaránt használhatják a műsortárat. A médiavállalat digitális “részlege” pedig úgy tűnik, folyamatos fejlődésben van, ugyanis nemrég derült ki, hogy megújul az rtl.hu, a csatorna weboldala, és most bejelentették, hogy elindul az RTL Most prémium változata.

Az RTL Most-on visszanézhetőek a médiacég saját gyártású produkció mint például a Barátok közt, a júliusi toplistát vezető Éjjel-Nappal Budapest, vagy az augusztus 12-én új szezonnal folytatódó Drága örökösök. Emellett számos vásárolt sorozat közül, és az időszakos kampányokban állandóan változó filmkínálatból is szemezgethetnek a felhasználók. A 2019 negyedik negyedévében (október-december) induló új, prémium platform az RTL Most+ nevet viseli, és “mind tartalmában, mind funkcióiban az RTL Most továbbfejlesztett verziója és fő célja, hogy a telekommunikációs cégek és kábelszolgáltatók kínálatát a modern tartalomfogyasztás igényei szerint bővítse”.

Az RTL Most+ logója (fotó: RTL Magyarország)

A hagyományos RTL Most-hoz képest a felhasználók kevesebb reklámmal, valamint exkluzív tartalmakkal is találkozhatnak, ugyanakkor a sorozatokat és filmeket hosszabb ideig nézhetik vissza. Emellett az érdeklődők az RTL Magyarország csatornáinak lineáris, élő adását is elérhetik az RTL Most+ felületen keresztül, amelyet Magyarországon elsőként a Telenor MyTV online szolgáltatás előfizetői próbálhatnak majd ki. Vélhetően az RTL Most+ miatt került ki a DIGI Online kínálatából az RTL Klub.

“A digitális a jövő és az RTL Most jelenlegi sikere alapján biztosak vagyunk benne, hogy ez a továbbfejlesztett, bővített verzió értéket jelent a televízió előfizetők számára, hiszen a többképernyős elérés ma már szinte elvárás” – fogalmazott Grósz Judit, az RTL Magyarország digitális igazgatója.

Kiemelt kép: RTL Magyarország