A múltkori nyilatkozathoz érkezett egy kisebb-nagyobb kiegészítés, miszerint a most vasárnap esti Neked énekelek TV2 jótékonykodási gáláján rengetegen fognak majd fellépni a jó ügy érdekében. Amellett, hogy az RTL Klub is tartott egy adománygyűjtő adást a Fókusz Plusz keretein belül, a TV2 is ki szeretné venni a részét a koronavírus elleni harcból. A rászorulóknak rendezett műsort nem stúdióból, hanem mindenkinek az otthonából fogják sugározni, amihez rengeteg színész, közéleti sztár, előadó és énekes is csatlakozott, hogy együtt fogjanak össze és nem utolsó sorban köszönetet is nyilvánítsanak a vírus ellen harcoló egészségügyben dolgozóknak.

Szinte alig lehet megemlíteni az összes csatlakozott embert, annyian vannak. Több mint ötven népszerű sportoló és előadóművész (köztük Ákos, Janicsák Veca, Caramel, a teljes Király család, Rúzsa Magdi, Presser Gábor, Balázs Fecó, a Bagossy Brothers, Hien, valamint Mága Zoltán és családja), és olyan művészpárok is fellépnek majd, mint Tóth Vera és Pauli Zoltán, Földes Eszter és Lovasi András, Bódi Margó és Bódi Guszti, Szandi és Bogdán Csaba, Tolvai Reni és Kállay-Saunders András, Balássy Betti és Varga Feri. A Wellhellótól, a Margaret Islandtől és a Hősöktől pedig külön a mostani helyzetre reflektáló dalt is hallhatunk majd, de itt mutatja be vadonatúj szerzeményét Zséda, Tóth Gabi, Pápai Joci, az Irie Maffia, Ónodi Eszter és Tasnádi Bence is.

A Tények és a Mokka műsorvezetői is meglepetéssel készül majd, míg Demjén Ferenc Várj, míg felkel majd a nap és az LGT Nem adom fel számát is megannyi élsportoló és előadó is fogja énekelni (utóbbiba a nézők is becsatlakozhatnak). A teljes műsoridő alatt nemcsak a 1357-es telefonszámon, hanem bankszámlaszámra is lehet adakozni, továbbá a TV2 műsorvezetői telefonon is várják a felajánlásokat a stúdióban. Minden hívás és sms 500 forintot jelent. Az összegyűlt összeget pedig egységesen fogják elosztani a legnagyobb magyar segélyszervezetek között. A Neked énekelek c. műsor vasárnap 18:50-től lesz látható a TV2-n.

Kiemelt kép: Neked énekelek (Fotó: Media1)