Augusztus 27-én új műsorrend lép érvénybe a VIASAT3-on. A Sony Pictures Television CE által üzemeltetett kábelcsatorna rögtön egy nagy dobással, egy saját gyártású, tudásalapú vetélkedővel kezdi az őszi szezont. A KérdezŐ házigazdája pedig a népszerű tévés, a Játék Határok Nélkül, az Áll az alku és a Maradj talpon! egykori műsorvezetője, Gundel Takács Gábor lesz.

A VIASAT3 új műsora minden hétköznap 20 órától lesz látható. A vetélkedő különlegessége, hogy a kérdéseket nem a házigazda, hanem civilek teszik fel. A játékospárok a díszletben körben futó képernyőről választhatják ki, kitől szeretnének kérdést hallani. Az első fordulós párharc után a győztes páros a “sztárlépcső” elé kerül, ahol már ismert emberek kérdéseire kell helyesen felelniük. Többek között Ónodi Eszter, Rúzsa Magdi, Scherer Péter és Hajós András is szerepel a kérdezők között. A játékosok pedig akár 10 millió forintot is nyerhetnek.

Fotó: © 2015 Sony Pictures Television Inc. and CBS Studios Inc.

A mostanihoz képest átalakul a VIASAT3 délutáni és kora esti kínálata. Hosszú idő után ismét kikerül a műsorból a Két pasi – meg egy kicsi. 18 órától az Észbontók ismétlése lesz látható, utána, 19 órakor pedig a Lucifert sugározza majd a csatorna a legelső résztől kezdve minden hétköznap este. A KérdezŐ mögött, augusztus 27-én hétfőn, egy alkalommal visszatér a Feleségek luxuskivitelben egy esküvői különkiadással, a többi napon viszont filmek lesznek képernyőn a VIASAT3-on.

A VIASAT3 műsorán csak egy premier sorozat indul ősz elején. Szeptember 2-án, vasárnap délelőtt, 10 óra 05 perckor dupla résszel debütál a Battle Creek – Zsarupáros. A humoros krimi 2015-ben volt látható az Egyesült Államokban és egy évad, 13 epizód után befejezték. Jóval több premier érkezik azonban a VIASAT6-ra, erről hamarosan bővebben is beszámolunk.

Kiemelt kép: VIASAT3/Labancz Viktória