Berki Krisztián, az egykori labdarúgó, 2013-ban tűnt fel először a tévéképernyőn, az Édes Élet című TV2-s valóságshow egyik főszereplőjeként. Ezt követően láthattuk őt a csatorna nagyszabású énekes showműsorában, A Nagy Duettben, 2017-ben pedig Ambrus Attila oldalán megnyerte a TV2 egzotikus, utazós realityjének, az Ázsia Expressz első évadát. A képernyőn azonban nem csak mint celeb tűnt fel, ugyanis ő volt a FEM3 Café című magazinműsor, valamint az Éden Hotel 2015-ös szezonjának a házigazdája is.

Ősztől pedig egy vadonatúj műsorral tér vissza a képernyőre, ezúttal azonban nem a TV2-n, hanem a Sláger TV-n láthatják majd a nézők. A szeptember 2-án induló AZ üBERKIrály címet viselő realityben kendőzetlen őszinteséggel mutatják be az egyik legmegosztóbb celebritás mindennapjait. “A valóságshow végigkíséri Berki Krisztiánt azon az úton is, amelyen a főpolgármesteri cím megszerzéséért tesz erőfeszítéseket. A műsor forgatásai hetek óta javában zajlanak, hogy szeptember elején egy nem mindennapi nyitóepizóddal startolhasson el AZ üBERKIrály” – írják a közleményben.

A Sláger TV ősszel két napi realityt is műsorra tűz majd, esténként 8 órától AZ üBERKIrály, utána 21 órási kezdéssel pedig a Drága családom – Az Emilio família folytatódik vadonatúj részekkel.

Kiemelt kép: Az üBERKIrály promóciós fotója (fotó: Spotlight Media)