A TV2-n jelenleg is látható az év elején indult nagysikerű sportműsor, az Exatlon Hungary, mely után késő esténként Kasza Tibor celebes vetélkedője, a Pénzt vagy éveket! kerül adásba. Hamarosan azonban teljesen új esti műsorkínálattal várja majd a nézőket a TV2.

Húsvétot követően, április 23-tól, keddtől vált új műsorrendre a csatorna. A Tények változatlanul 18 órakor kezdődik majd, 19:10-től az Exatlon Hungary adásai helyett viszont a Bezár a bazár! vadonatúj évada lesz látható. A 2018 tavaszán nagy sikerrel bemutatott gameshow-ban játékospárok küzdenek meg az értékes tárgynyereményekért: az egyikük kvízkérdésekre válaszol és a helyes megfejtésekkel időt nyer a másik játékosnak, hogy az minél több tárgyat hozhasson ki a bazárból. A Bezár a bazár! második évadában új nyeremények, módosult játékszabály és még őrültebb pillanatok várják a tévézőket. A készítők emelték a tétet, a nyeremények összértéke idén 20 helyett 25 millió forint. A produkció műsorvezetője ismét Till Attila és Majka lesz.

Bezár a bazár! (fotó: TV2)

A gameshow után indul a TV2 vadonatúj, saját fejlesztésű kvízműsora, A Bank. Az április 23-tól minden hétköznap 20:45-kor képernyőre kerülő vetélkedő házigazdája Stohl András lesz. A Bank adásai két részből állnak majd: az első fordulóban két-két játékospár mérkőzik meg egymással, és az a duó jut a második fordulóba, amelyik a 4 kérdés alatt a legtöbb pénzt gyűjti össze. A második etapban hat kérdésre kell helyesen válaszolnia a párosnak, hogy elvihessék a nagy nyereményt.

A páros egyik tagja kint marad a műsorvezetővel, és megpróbálja megtalálni a helyes válaszokat a kérdésekre, eközben a másik játékos bemegy a páncélterembe, és ő lesz az, aki az ott elhelyezett 30, pénzzel teli trezort nyitogatja majd. A széfekben található összeg jó válasz esetén hozzáadódik a nyereményükhez, rossz esetében viszont levonják belőle. A végső, mindent eldöntő kérdésre azonban már a játékospár mindkét tagjának válaszolnia kell, ráadásul egymástól függetlenül kell jól felelniük, hogy megnyerjék az addig gyűjtött pénzt. Ha nem ugyanazt jelölik, a páncélteremben levő játékos eldöntheti, saját vagy párja válaszát tartja-e meg végső opcióként. Ha így jó a válasz, megnyerik a pénz felét, ha rossz, buknak mindent.

A Bank után 22 órától hétköznap esténként továbbra is a Pénzt vagy éveket! marad képernyőn, Kasza Tibor vetélkedőjét követően, 23:25-től pedig az első résztől kezdve megismétlik a pár évvel ezelőtt jó nézettséggel vetített Magánnyomozók című dokureality sorozatot.

Kiemelt kép: TV2