Már nem kell sokat várniuk a rajongóknak a Sztárban sztár leszek! folytatására, ugyanis szeptember 4-én elrajtol a közkedvelt műsor új évada, amelyben továbbra is civil jelentkezők mutathatják meg, hogy mit tudnak, amit ismételten egy négyfős zsűri fog értékelni. Az előválogatókra több ezren jelentkeztek, így az ítészeknek számos versenyző sorsáról kell dönteniük. 

És hogy kik foglalnak helyet a pulit mögött? Majka, Tóth Gabi, Pápai Joci és Köllő Babett, aki a következőket nyilatkozta a műsorral kapcsolatban: “Sokat küzdöttünk egymással, számtalan vitás helyzet volt, de rengeteget nevettünk is. Durva érzelmi hullámvasút volt az egész, én például többször sírva fakadtam – hol az egyik mestertársammal kialakult vita miatt, hol pedig egy-egy énekes produkcióját könnyeztem meg. Meghökkentő előadókból sem volt hiány, több olyan versenyző is érkezett, aki annyira extrém jelmezben állt színpadra, hogy halálfélelmünk volt a stúdióban”.

A Sztárban sztár leszek! előválogatói szeptember 4-től lesznek megtekinthetők a TV2-n szombat és vasárnap esténként. A műsorvezető marad Till Attila. 

Kiemelt kép: Majka, Köllő Babett, Tóth Gabi és Pápai Joci (Fotó: TV2)