Az elmúlt négy-öt évben vette kezdetét a magyar sorozatgyártás új virágkora, amelynek már nem csak az országos kereskedelmi adók, hanem a kábelcsatornák is részei. Hatalmas meglepetésre a VIASAT3 rögtön két produkcióval, egy napi sorozattal, és egy teljesen saját fejlesztésű szériával, az Ízig-vériggel debütált a piacon, melyek közül előbbi, a 200 első randi igazán nagy siker lett. A 2018 októberében bemutatott, hatvan részes első szezon egy spanyol telenovella alapján készült, az alkotók pedig természetesen a magyar nézői ízléshez igazították a történetet, a karaktereket. A közönség pedig egy csapásra rajongója lett a Gáspár Kata főszereplésével forgatott humoros és érzelmes szériának.

A 200 első randi folytatásának forgatása nyáron vette kezdetét, és sokan már tűkön ülve várták, mikor láthatják újra kedvenc szereplőiket. A VIASAT3 nem húzza tovább a nézők idegeit, a 200 első randi második évada szeptember 30-án, 20 órakor indul és minden hétköznap este látható lesz. Üröm az örömben, hogy a soron következő 58 epizód lesz a sorozat befejező szezonja, azaz végérvényesen pont kerül Luca történetének végére. A szeptemberben induló évadból megtudhatjuk, mi lesz Luca (Gáspár Kata) és édesanyja (Pápai Erika) sorsdöntő fogadásából, mi történt Luca apjával (Szerednyey Béla) és mostohaapjával (Trokán Péter) a motorbalesetben, lesz-e házasság Zita (Kovács Panka) és Erik (Simon Zoltán) eljegyzéséből, de legfőképp: kié lesz végül Luca szíve.

Az évad az új randik mellett új szereplőket is tartogat, találkozhatunk többek között Hegyi Barbarával, Kolovratnik Krisztiánnal, Száraz Dénessel, Gubik Petrával, Csonka Andrással és Dóra Bélával is, aki új karakterként lép majd a színre.

Kiemelt kép: Gáspár Kata (Luca) a 200 első randiban (fotó: Sony)