A héten írtuk meg, hogy Magyarországon is bemutatják a legnagyobb amerikai online tartalomszolgáltató, a Netflix díjnyertes, felnőtteknek szóló animációs sorozatát, a BoJack Horsemant. A különleges rajzstílusú, és egyedi humorú sorozat egy ló-emberről szól, aki évekkel ezelőtt az egyik leghíresebb szitkom főszereplője volt. Az öregedő, alkoholista színész hírneve azonban mára jócskán megkopott, a reflektorfénytől távol próbálja élni az életét és összetartani a családját. A szürke hétköznapjaiba az hoz egyszer csak színt, amikor egy könyvkiadó bejelentkezik, hogy szívesen megjelentetnék BoJack életrajzát. Ő azonban azt sem tudja, hogyan fogjon hozzá, ezért felbérel egy szellemírót.

A sorozat hazai premierje június 22-én, szombaton 23 órakor lesz dupla résszel a Humor+ csatornán. A címszereplőnek Kálid Artúr kölcsönzi a hangját, aki elmesélte azt is, hogy miért szereti ezt a feladatot annyira: „Az amerikaiak tökélesen érzik ezt a műfajt és azt is, hogyan mutassanak tükröt a társadalomnak. Itt a titok abban is rejlik, hogy az állatmese jelleg miatt olyan érzést kelt, mintha nem is rólunk szólna, de közben persze mégis. A BoJack Horseman a társadalom minden szegmensét felöleli, meglehetősen szélsőséges, szabadszájú, de emellett humoros is. Pellengérre állít és számos olyan dologra világít rá, amitől a néző kicsit átgondolja a saját életét”.

BoJack ügynökét, a rózsaszín perzsa macskát Kálid Artúr felesége, Murányi Tünde szólaltatja meg a magyar változatban. A BoJack Horseman szinkronrendezője Szalay Csongor, a magyar szöveget pedig Dame Nikolett (Atyám, Zorn!, új Kacsamesék) jegyzi.

BoJack Horseman – Kálid Artúr
Princess Carolyn – Murányi Tünde
Diane Nguyen – Nemes Takách Kata
Todd Chavez – Nagypál Gábor
Mr. Peanutbutter – Holl Nándor
Ritchie Osbourne – Hamvas Dániel

Magyar szöveg: Dame Nikolett
Szinkronrendező: Szalay Csongor

 

Forrás: Gyerek-Világ