Amerikában 2019 őszén rajtolt el a Modern család című szituációs komédia, amelynek húzóneve egyértelműen az Egy rém rendes családból ismert Ed O’Neill volt, aki legendás szerepéhez hasonlóan itt is egy sajátos stílusú családfőt keltett életre. A Steven Levitan és Christopher Lloyd fejéből kipattant sorozat egy nagy, de valójában három külön háztartással rendelkező családra fókuszált és a szarkasztikus humor mellett gyakran foglalkozott komolyabb témákkal is.

Több mint egy évtizeden keresztül követhettük Jay (O’Neill), Gloria (Sofia Vergara), Manny (Rico Rodriguez), Joe (Jeremy Maguire), Claire (Julie Bowen), Phil (Ty Burrell), Haley (Sarah Hyland), Alex (Ariel Winter), Luke (Nolan Gould), Mitchell (Jesse Tyler Ferguson), Cameron (Eric Stonestreet) és Lily (Aubrey Anderson-Emmons) életét, velük együtt nevethettünk és szomorkodhattunk, azonban az Így jártam anyátokkal és az Agymenők után ez a széria is a végéhez ért. 

A legutolsó, 11. évad első epizódja február 9-én kerül fel az HBO GO-ra szinkronnal, ezt követően hetente érkeznek az új részek, összesen 22 fejezetre számíthatnak a rajongók.

Kiemelt kép: A Modern család szereplői (Fotó: Screen Rant)