Két évvel ezelőtt, 2017 tavaszán tért vissza a képernyőre az RTL Klub egyik legrégebbi, és egykoron nagyon sikeres napi műsora, a Reggeli. A teljesen megújult, élőben jelentkező produkció első házigazdái Peller Anna és férje, Lukács Miklós voltak. Sokáig csak ők ketten vezették a műsort, majd fokozatosan csatlakoztak hozzájuk a további képernyősök mint például Fehér Tibor, Kiss Ramóna, Szabó Zsófi, Peller Mariann, Lakatos Márk, Wossala Rozina és a Pimaszúr, Papp Gergő. Fehér Tibor 2018 márciusában hagyta ott a Reggelit, és a héten egy újabb műsorvezető jelentette be a távozását.

Wossala Rozina A Konyhafőnökben (fotó: RTL Magyarország)

Wossala Rozina, akit sokan a legelső Konyhafőnök évad ezüstérmeseként ismertek meg, több RTL Klubos produkcióban is feltűnt az elmúlt években. Részt vett például a Celeb vagyok, ments ki innen! legutóbbi szériájában, volt a Konyhafőnök zsűritagja, valamint ő vezeti a Profi a konyhámban című délutáni főzős műsort is. Rozina 2018-ban lett a Reggeli egyik állandó műsorvezetője, és nemrég ő maga jelentette be a távozását.

“Nehéz volt meghozni ezt a döntést, de szükséges. Már az elején úgy vállaltam el a műsorvezetést, hogy csinálom, ameddig bírom; és eddig bírtam. Hiszen egy jó kocsmáros inkább hajnali 3 óra 30-kor fekszik, nem pedig akkor kel” – nyilatkozta az nlc.hu-nak. Wossala Rozina azonban nem fordít hátat a képernyőnek, tovább folytatja Profi a konyhámban című műsorát, és bár elsősorban éttermére szeretne fókuszálni, nem tartja kizártnak, hogy más műsorban is visszatérjen.