Az RTL Klub június 10-én mutatta be hazánkban a Megtörve című török akció-krimisorozatot. A Kivanc Tatlitug és Elcin Sangu főszereplésével forgatott produkció azonban nem teljesített jól a nézettségi versenyben, és nem csak hogy kevesen nézték, de rendre kikapott a TV2-n vele egy időben futó Bezár a bazár!-tól. A csatorna ezért megváltoztatta műsorát, és egy órával korábbi sávba pakolta a török sorozatot, ám egy nap után, azonnal módosítottak, és kivették az esti kínálatból a Megtörvét.

A széria június 25-től kezdve már nem esténként, hanem az RTL Híradó előtt látható jelenleg is. A Megtörve azonban ebben az újabb sávjában sem hozza az elvárt számokat, és többször is kikapott a szintén nagyon gyengén teljesítő TV2-s riválisától. Az RTL Klub nemrég jelentette be, hogy milyen műsorokkal készül az őszi szezonra, és ma kiderült, hogy a számos induló produkció miatt nem csak az esték, hanem a délutánok is megváltoznak a csatornán.

Szeptember 2-tól a Barátok közt naponta kétszer is látható lesz az RTL Klubon. Az eddig megszokott esti vetítés helyett a szappanopera először 17 óra 10 perctől kerül adásba, 22:25-től pedig megismétlik a délután leadott részeket. Ennek köszönhetően szeptember 2-tól a Megtörve 16:45 helyett két órával hamarabb, 14:45-kor kezdődik majd. Az Elif – A szeretet útján pedig közel harminc perccel később, kereken 16 órától lesz képernyőn.

Az RTL Klub délutáni kínálata szeptember 2-tól:

12:20: Fókusz (ism.)
13:30: Drága örökösök (ism.)
14:45: Megtörve
16:00: Elif – A szeretet útján
17:10: Barátok közt

Kiemelt kép: Megtörve, Barátok közt és Elif – A szeretet útján (fotó: RTL Magyarország)