Május 18-tól új nevet és arculatot kap a TV2 Csoport humorcsatornája, a Humor+, ugyanis ezt követően TV2 Comedy-ként találkozhatnak majd vele a nézők. Az ígéretek szerint továbbra is műsoron maradnak olyan közönségkedvenc sorozatok, mint a Csengetett, Mylord?, az Egy rém rendes család, az Amerikai fater, a BoJack Horseman és A Simpson család, amelyekhez becsatlakozik az Így jártam anyátokkal is.

Természetesen lesznek újdonságok is: május 18-án, 13:40-től dupla epizóddal köszön be a csatornán Az én kis családom, valamint nyáron jön a 90′-es évek elején játszódó Moone Boy című vígjátéksorozat és a Zsenik közt névre keresztelt 2020-as komédia az Amerikai Pite filmek sztárjával, Jason Biggsszel. 

A szériák mellett lesznek filmek is: szombat esténként olyan alkotásokat nézhetnek meg a TV2 Comedy követői, mint A pláza ásza, A pláza ásza Vegasban, A gondozoo, a Louis de Funès-féle Csendőr-sorozat, a Magas szőke férfi felemás cipőben, a Jöttünk, láttunk, visszamennénk 1-2, a Reszkess, Amerika!, a RAID – A törvény nemében, a Sóher és a Romazuri.

Kiemelt kép: A TV2 Comedy plakátja (Fotó: TV2)