Tíz évvel ezelőtt, 2009 szeptemberében indult hazánkban az akkor még Life Network nevet viselő életmódcsatorna. A tévéadó, amelyet ma már LifeTV-ként találhatunk a műsorújságokban, 2017-ben esett át nagy arculatváltáson, és ekkoriban debütált több új saját gyártású produkciója (például a Magyarország madártávlatból) is. A kerek születésnap alkalmából újabb, ám minden korábbinál nagyobb ráncfelvarráson esett át a csatorna, a változás pedig nem csak az emblémát, hanem a műsorkínálatot is érinti.

A legnagyobb változás és újdonság, hogy kis kábelcsatornához képest meglepően sok saját produkció lesz látható az október 14-én megújult LifeTV-n. Ezen az életmódcsatornán tér vissza a TV2 egykori képernyőse, Várkonyi Andrea, aki egy bekamerázott, csajos házibuli hangulatú beszélgetős műsor, a Női titkok házigazdája lesz. Szulák Andrea énekesnő-színésznő, az Activity egykori legendás műsorvezetője egy gameshow-elemekkel kevert talkshow-t visz már Nyugi! Köztünk marad… címmel.

Pillanatkép a Szulák Andrea vezette Nyugi! Köztünk marad… című műsorból (fotó: LifeTV Facebook)

Különleges formátumot, a generációs realityt honosíthatja meg itthon a LifeTV az Old(s)Cool elindításával, melyben Esztergályos Cecília, Bay Éva és Karda Bea köszönti a nézőket. Návai Anikó a közmédia, a TV2 és az AMC után egy negyedik csatornán folytatja filmekről és sztárokról szóló riportműsorát, a Hello Hollywood!-ot, amelynek kéthetente jelentkező adásaiban Vastag Csaba is bemutatkozik mint riporter. Megújul Peller Mariann műsora is, és ezentúl Lélekközösség címmel találkozhatnak vele a tévézők.

A LifeTV-t megtalálhatjuk a Magyar Telekom, a UPC-Vodafone, a DIGI kábelhálózatán, valamint műholdon is elérhető.

Forrás: MTI

Kiemelt kép: A LifeTV új logója (fotó: LifeTV Facebook)