Az idei Média Hungary konferencia egyik meghívott vendége Till Attila volt, a TV2 műsorvezetője. Radnai Péter, a beszélgetés vezetője elsősorban arra kereste a választ, hogy melyik típusú műsor áll igazán közel a médiaszemélyiséghez. Nem kapott egyértelmű választ, hiszen Tilla kifejtette, hogy ő ugyanúgy áll a Ninja Warrior versenyzőihöz, mint mondjuk egy Kossuth-díjas színművészhez a Propaganda forgatásán.

A TV2 képernyőjén 17 éve futó Pulitzer-emlékdíjas magazinműsor olyan embereket mutat be, akik a hírnévvel mit sem törődve maradandót alkottak a maguk területén. A 17 év alatt Köves Slomó, rabbitól kezdve Székely Kriszta rendezőnőig, nagyon sokakról készült portré a Propagandában, aminek sikeressége és értékessége Tilla szerint abban rejlik, hogy ő nem interjút készít ezekkel az emberekkel, hanem a saját kíváncsiságából fakadóan beszélget velük.

Amikor Radnai Péter a rendezői munkáiról kérdezte, akkor elmondta, hogy mivel sorozatfüggő, nagyon szívesen lépne ki a fikciós televíziós piacra, de az a műfaj, ami őt igazán érdekli, valószínűleg nem tudná megszólítani a nézők kellően széles rétegét. Itt példának az HBO saját gyártású sorozatának, a True Detective első évadát hozta. Filmes projektje viszont van, most készül a Filmalaphoz a producerével, Stalter Judittal, hogy megszerezzék az érdemi munka megkezdéséhez szükséges forrásokat.