Áprilisban, májusban és júniusban is sorban hozta az új sorozatokat illetve a már futó szériák újabb, Magyarországon még be nem mutatott évadait a Sony. A hazánkban több tévécsatornát is üzemeltető médiavállalat a legmelegebb hónapokban sem áll le, és színes kínálattal készül enyhíteni a kánikulával járó kellemetlenségeket. Július 1-től megváltozik a VIASAT3 hétköznap esti műsorrendje, és az Észbontók ismétlése helyére két kórházas sorozat érkezik. A csatorna idén februárban mutatta be a New Amsterdamot, és most minden hétköznap 19 órakor ismét képernyőre tűzik ennek az orvosos drámának az epizódjait. A 22 részes első évad folytatása várhatóan ősszel érkezik meg Amerikában.

A New Amsterdam részeit követően egy vadonatúj széria, az Éjszakai műszak lesz látható hétfőtől péntekig 20 órától. A négy rövid szezont megélt kórházas drámában egy csapat frontról visszatért orvost ismerhetünk meg, akik egy san antonio-i kórház sürgősségi osztályának éjszakai személyzetéhez csatlakoznak. Minden erejükre és harc közelben szerzett tapasztalatukra szükségük lesz ahhoz, hogy helyt álljanak a kaotikus környezetben. Az első évadot július 11-én a második, július 31-től a harmadik etap követi.

A Gázos páros szereplői (fotó: Sony)

A Sony Max-ra több évadfolytatás is érkezik: még júniusban elindult a Gázos páros című vígjátéksorozat negyedik szezonja, melyet július 6-tól az ötödik évfolyam követ. A szokatlan humorú komédia minden hétvégén éjjel, 23 órától dupla résszel látható a csatornán. Szintén szünet nélkül, még júniusban folytatódik az ötödik évaddal a Younger, mely minden hétköznap 20:30-kor kerül adásba a Sony Max-on. A médiavállalat női nézőkre szabott tévéadójára repül be július 15-től a Supergirl is, akinek kalandjait hétfőtől péntekig minden nap 22 órakor láthatják a nézők.

VIASAT3: Éjszakai műszak, 1. évad, július 1-től minden hétköznapon 20:00-kor
Sony Max: Younger, 5. évad, június 19-től minden hétköznap 20:30-kor
Sony Max: Gázos páros, 5. évad, július 6-tól szombat és vasárnap dupla epizódokkal 23:00-tól
Sony Max: Supergirl, 4. évad, július 15-től minden hétköznapon 22:00-kor

Kiemelt kép: Éjszakai műszak, Supergirl és New Amsterdam (fotók: Sony)