A Warner Bros. már majdnem öt éve tervez egy Willy Wonka filmet, amely a legendás csokigyáros korai életét dolgozná fel. A stúdió bejelentette, hogy a produkció 2023-ban lesz látható Wonka címen, ám az, hogy ki fogja játszani a címszerepet, még kérdéses.

A Charlie és a csokigyár előzménytörténetét Simon Rich forgatókönyve alapján Paul King rendezi majd. A történet alapját a klasszikus gyermekregény adja. A legutóbbi értesülések szerint a fiatal Willy Wonka szerepében vagy Tom Hollandot vagy Timothée Chalamet-t láthatjuk majd. A szereposztás még nem hivatalos, ám mindkét fiatal színész jó választás lehet, hiszen Chalamet-t könnyen el lehet képzelni, mint Johnny Depp Wonkájának fiatalabb verziója, Holland pedig Gene Wilder éneklő és táncoló csokigyárosának utódja lehetne.

Az új film részleteiről egyelőre csak találgatni lehet. A rendező Paul King előző munkái alapján elképzelhető, hogy a CGI technika is nagy szerepet kap a filmben. Kíváncsian várjuk a fejleményeket arról, hogy kit láthatunk a fiatal Wonka szerepében.

Kiemelt kép: Timothée Chalamet és Tom Holland (Fotó: Pinterest)