Tatár Csilla 2002-től tizenkét éven át volt a TV2 egyik ismert és népszerű riporter-műsorvezetője, akit olyan műsorokban láthattunk mint az Aktív, a Magellán vagy például a Mokka. 2014-ben azonban nagy meglepetésre felmondott a csatornánál és a közmédiához igazolt, ahol első feladata az Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatójának, A Dalnak a vezetése lett.

Ezt követően még kétszer töltötte be a házigazda szerepet a zenés show-ban, 2016-ban pedig átvette Jakupcsek Gabriella helyét a köztévé egykoron roppant népszerű vasárnap esti szórakoztató műsorában, a Magyarország, szeretlek!-ben. Az elmúlt egy-két évben viszont nem igazán láthattuk a tévében, ellenben saját YouTube-csatornáján rendszeresen teszi közzé riportjait, melyekben ismert emberekkel beszélget kötöttségek nélkül. Ez a formátum pedig hamarosan a tévében is bemutatkozik.

Tatár Csilla ugyanis idén ősszel az ATV-n lesz látható, méghozzá saját talkshow-jával, mely a Mondd el Tatár Csillának címet kapta – írja a Blikk. “Nemrégiben megkeresett az ATV vezérigazgatója, Németh S. Szilárd, és örülök, hogy találkoztak az elképzeléseink, de annak talán még jobban, hogy szabad kezet kaptam és a saját formátumomat vihetem képernyőre. Ennek a műsornak nemcsak a vezetője, producere is vagyok. Így aztán teljesen más a felelősség is” – nyilatkozta a műsorvezető, aki elárulta, hogy a szeptember 8-án induló talkshow első vendégei között lesz Peller Mariann, Kollányi Zsuzsi, Balázs Andrea és Gaál Noémi is.

Kiemelt kép: Tatár Csilla (fotó: TV2)