2020 egyik legkülönlegesebb műsora volt az Életünk története az RTL Klubon, amelynek keretében Friderikusz Sándor nem csupán kérdezgette életükről ismert vendégeit, de nagy adag érzelmi gyomrost is bevitt azzal, hogy a maszkmesterek segítségével évtizedeket öregítettek rajtuk. A korábbi két évad során szerepelt többek között Nagy Ervin, Gáspár Laci, Balsai Móni, Istenes Bence, Rácz Jenő és Csobot Adél is, a csatorna pedig nem akarja elengedni a formátumot, éreznek még benne bőven potenciált. 

Ennek értelmében október 9-től, szombat esténként jön is az Életünk történetének harmadik évada. A műsorvezető természetesen továbbira is Friderikusz Sándor, azonban a vendégek teljesen újak, hat páros vállalta, hogy szembesüljenek vele, milyenek lesznek 20 vagy akár 40 év múlva. Látható lesz Puskás Péter és felesége, Dallos Boglárka, Gryllus Dorka és férje, Simon Kornél, Szinetár Dóra és fia, Lőcsei Márton, Karafiáth Orsolya író és húga, Karafiáth Mária, Horváth Tamás énekes és felesége, Péterfi Andrea, valamint Vastag Csaba és öccse, Vastag Tamás.

Az új Életünk története szezon tehát október 9-én rajtol el az RTL Klubon, az adás pedig visszanézhető lesz szokás szerint az RTL Most platformon.

Kiemelt kép: Életünk története (Fotó: RTL Klub)