Újabb taggal bővül a Konyhafőnök-család, ugyanis jön a Mestercukrász című gasztro-reality, amelynek háziasszonya a cukrászatban már otthonosan mozgó Liptai Claudia lesz.

A hírt az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese, Kolosi Péter jelentette be a Nagy Kreatív Napon tartott előadásának keretében. Információi szerint a Mestercukrász a kreatív desszertkészítés világába kalauzolja majd el a nézőket egy nem mindennapi verseny formájában. A koncepció szerint tehetséges hobbicukrászok feszülnek egymásnak, a jelöltek minden adásban két sütéssel kapcsolatos feladatban mérik össze tudásukat a továbbjutásért, a végén pedig egyvalaki megkaparinthatja a Mestercukrász titulust és az ötmillió forintos főnyereményt.

Hogy ki jut tovább az adásokból, azt egy háromtagú zsűri dönti el. A műsorvezető, a maga is cukrász végzettségű Liptai Claudia segítségére egy cukrászmester és egy világutazó sztárcukrász lesznek, de az RTL Magyarország egyelőre még titokban tartja a kilétüket, ahogyan azt is, hogy mikor várható a Mestercukrász elindulása. 

Kiemelt kép: Liptai Claudia (Fotó: RTL Magyarország)