Még zajlik a következő X-Faktor castingja, és továbbra is várják a jelentkezőket, akik egyedül vagy csapatban mérettetnék meg a mentorok előtt a képességeiket, azonban két változásról már beszámolt az RTL Magyarország a műsor kapcsán: noha Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti maradnak, azonban Dallos Bogi úgy döntött, hogy távozik a zsűriből, illetve egy új műsorvezetőt kerül a show élére. 

Bogi helyét – aki inkább a zenei karrierjére és egyéb feladataira szeretne koncentrálni a jövőben – az Álarcos énekes egyik nyomozója, Csobot Adél fogja átvenni a 10. évadban, aki saját maga is rengeteget köszönhet az X-Faktornak, hiszen 2012-ben innen indult a karrierje, Malek Miklós mentoráltjaként sikerült megcsípnie a 3. helyezést a harmadik szezon során. Csobot Adél a következőket mondta el a csatlakozását illetően: „Hatalmas megtiszteltetés számomra és nagyon boldoggá tesz, hogy egy ilyen fontos feladatban is kipróbálhatom magam. Ugyanakkor tudom és hiszem, hogy komoly súlya van, milyen döntéseket hoz az ember – emiatt nem tagadom, hogy van bennem egy nagyon nagy izgalom is!”. 

A másik fontos újdonság, hogy új műsorvezető érkezik Miller Dávid személyében, akit az RTL Klub nézői ismerhetnek már a Reggeliből és az Álarcos énekesből is. „Hatalmas öröm és megtiszteltetés számomra, hogy bizalmat szavazott nekem az RTL Klub, és az X-Faktor 10. évadának műsorvezetője lehetek. Minden tudásommal azon fogok igyekezni, hogy ennek a kihívásnak maximálisan megfeleljek. Most, hogy hivatalossá vált a hír, végre elkezdhetek dolgozni a stábbal a castingokon. Nagyon érdekel a háttérmunka is, és alig várom, hogy találkozhassak a versenyzőkkel. Fontosnak tartom ráhangolódni a feladatra, ami előttem áll. Szeretem a mélyvizes helyzeteket, úgyhogy már csak az a cél lebeg a szemem előtt, hogy a kamerák előtt bizonyíthassak” – mondta Miller Dávid, aki a Fókuszban mesélt először új feladatáról. 

Kiemelt kép: Az X-Faktor logója (Fotó: Port.hu)