Szeptember közepétől két új gasztro produkciót is bemutat a TV Paprika, amelyeknek a műsorvezetői Mautner Zsófi és Havas Dóra lesznek.

A Véletlenül vega – a világ legfinomabb zöldséges ételei című műsorban Mautner Zsófi bemutatja, hogy zöldségek felhasználásával is készülhetnek változatos és finom ételek. A cél nem is kifejezetten a vega táplálkozás népszerűsítése, sokkal inkább a variációs lehetőségek bemutatása. 16 adásban egy-egy nemzet konyhája mutatkozik majd be, különböző alapanyagok és technikák felhasználásával.

Havas Dóra az Álmaim cukrászdája 2. évadjával tér vissza a TV Paprika képernyőjére. Ugyanúgy, mint az első évadban, most is a gasztroblogger kedvenc, mindenféle élethelyzetben elkészíthető süteményei kerülnek terítékre 16 epizódon keresztül.

A TV Paprika őszi műsorkínálatában Bede Róbert a Kerti konyha című műsorában azt mutatja meg, hogy milyen izgalmas és ízletes ételeket lehet lángon, tárcsán, bográcsban, vagy éppen a szaletli alatt, a nyári konyhában elkészíteni. Összesen 10 adásból lehet inspirálódni.

Kiemelt kép: Mautner Zsófi és Havas Dóra (Fotó: Blikk)