Eredetileg 2015 és 2017, hazánkban 2016 és 2018 között volt látható az utóbbi évek egyik legjobb török sorozatának tartott Végtelen szerelem. A három főszereplőt, Neslihan Atagült, Burak Özcivitet és Kaan Urgancioglu-t ez a produkció tette világszerte igazán ismert és népszerű színészekké. A Végtelen szerelem ma is rendkívül aktív rajongótábora figyelemmel követi, milyen sorozatokban vagy filmekben láthatja újra kedvenceit, így érthető, hogy a tévécsatornák igyekeznek ezeket a nagy neveket is leigazolni egy-egy induló alkotáshoz.

Burak Özcivit már javában dolgozik egy új nagyszabású, történelmi drámasorozaton, és nemrég a Végtelen szerelem gonoszát, az Emir Kozcuoglu-t alakító Kaan Urgancioglu is újra munkába állt. A 38 éves színész a nagy népszerűségű dráma után tavaly egy amerikai produkcióban dolgozott, kétepizódos szerepet kapott a Tom Clancy regényeiből készült Jack Ryan című akciósorozatban. Idén nyáron azonban “hazatér” és egy vadonatúj török széria egyik fő szereplője lesz. A világ egyik legnagyobb online videós tartalomszolgáltatója, a Netflix a 2018-ban bemutatott, Cagatay Ulusoy főszereplésével forgatott A védelmező (The Protector) után már a harmadik török sorozatát készíti, amely ezúttal egy romantikus dráma lesz.

Neslihan Atagül (Nihan) és Kaan Urgancioglu (Emir) a Végtelen szerelemben (fotó: IMDb)

A Love 101 címet viselő széria az 1990-es években játszódik, a középpontban egy csapat tinédzserrel, akik összefognak és elkövetnek mindent azért, hogy szeretett tanárukra rátaláljon a szerelem. A tanárnőt ugyanis csak így tudják meggátolni abban, hogy elköltözzön, magára hagyja a diákjait és máshol kezdjen új életet. A sorozat forgatása június 26-án vette kezdetét Isztambulban, a forgatókönyveket pedig az a Meric Acemi írja, akinek stílusát, drámai érzékét és humorát már jól ismerhetik a török szériák rajongói, ő készítette ugyanis a Kiralik Ask-ot (Kiadó szerelem) és dolgozott A bosszún (Intikam) is.

A 2020-ban érkező Love 101 főszereplőjét, a tanárnőt a Sebzett szívből ismert Pinar Deniz alakítja. Mellette feltűnik még Alina Boz (Megtört szívek/Hazal), Bade Iscil (Kuzey Güney – Tűz és víz/Banu), Kubilay Aka, Mert Yazicioglu és Kaan Urgancioglu is.

Jasinka Ádám írása

Kiemelt kép: Kaan Urgancioglu (fotó: Be Man magazin)