Augusztusban véget ér a TV2-n a Szerelmem, Ramón című mexikói sorozat, és a helyére egy újabb latin-amerikai produkció érkezik. Szeptember 2-tól minden hétköznap 15 óra 40 perckor lesz látható a Victoria.

A szintén mexikói telenovella főszereplője egy szabad szellemű lány, akinek az élete a futás. Biológia anyja csecsemőkorában elhagyta, és egy Chencha nevű asszony fogadta be őt, és nevelte saját lányaként. Victoria mindig is arról álmodott, hogy egy nap olimpiai bajnok válik belőle, és ezért igyekszik megtenni mindent. Az élet azonban folyamatosan gördíti elé az akadályokat: baleset okozásával vádolják, így nevelőintézetbe kerül, ám amikor kiszabadul onnan, rosszakaróinak hála börtönbe kerül. Victoria két embernek, Andresnak és Raulnak köszönheti, hogy nem vesztette el a reményt.

A közel 90 részből álló, 2017-ben készült telenovella címszereplőjét Paulina Goto alakítja, akit évekkel korábban A sors útjai című sorozat főhősnőjeként, Luisaként már láthattunk a magyar képernyőkön. Partnere a Victoriában Andrés Palacios (Raul), valamint az a Mané de la Parra (Andres) lesz, aki játszott többek között a Palomában (Daniel) és a Könnyek királynőjében (Ignacio) is. A Victoria hazai premierje szeptember 2-án 15:40-kor lesz a TV2-n.

Kiemelt kép: A Victoria plakátja, részlet (fotó: latintimes.com)