Pár héttel ezelőtt derült ki, hogy a TV2 egykori meghatározó arca, Tatár Csilla az ATV-n tért vissza, méghozzá egy saját fejlesztésű beszélgetős műsorral, melynek ő maga a házigazdája. A több ismert tévés személyiséget is foglalkoztató csatorna pedig hamarosan egy újabb névvel bővíti munkatársainak sorát. A Media1 írta meg, hogy október 28-tól az ATV képernyőjén tér vissza közel másfélévnyi szünet után a népszerű híradós-riporter, Szöllősi Györgyi.

Szöllősi Györgyi (fotó: MTVA)

Szöllősi Györgyi tíz éven át volt a köztelevízió ismert arca, műsorai közül legfontosabb a Híradó mellett a minden hétköznap késő esténként élőben jelentkező politikai háttérműsor, Az Este volt. 2015-ben csatlakozott a HírTV-hez, ahol az Elmúlt8évben, a Lapzártában és a Newsroomban láthatta őt a közönség. 2018 tavaszán távozott a csatornától és azóta nem vállalt műsorvezetői feladatot. Ez a közel másféléves szünet ér véget azzal, hogy ő lesz az ATV Start című reggeli műsor legújabb házigazdája.

“Nagyon örültem az ATV megkeresésének, izgalommal várom a közös munkát. Világéletemben este voltam képernyőn, így igazi kihívást jelent a reggeli műsorvezetés. Az elején nagyon kell koncentrálnom, hogy ne “Jó estét!-tel köszönjek a nézőknek. Ezen kívül a páros műsorvezetés is újdonság lesz nekem, úgyhogy izgatottan várom az október 28-át!” – nyilatkozta a Media1-nek Szöllősi Györgyi.