A TV2-n és a TV2 Csoport többi adóján az elmúlt hónapokban egyre több retró sorozat került képernyőre, melyek közül jó pár jelenleg is látható. Az Izaura műsorát erősítette mostanában az Esmeralda, a Titkok és szerelmek, a Marimar és a Betty, a csúnya lány, míg a TV2-n délutánonként olyan klasszikusok tűntek fel mint a Paula és Paulina és A betolakodó. Ez utóbbi azonban augusztus közepén véget ér, és a helyére egy újabb retró tartalom érkezik.

Augusztus 15-től minden hétköznap, 14 óra 40 perctől a Julieta epizódjai lesznek láthatóak a TV2-n. Leticia Calderón, az Esmeralda sztárjának, valamint Francisco Gattorno főszereplésével készült mexikói telenovella 2000 és 2001 között került először képernyőre az RTL Klubon, legutóbb pedig 2013 őszén a Sorozat+ műsorát színesítette. Így közel öt év szünet után kerül ismét adásba a Julieta.

A történetről: Hosszú idő után Gabriel visszatér a szülőfalujába, San Vicente-be. Egykori szerelme, Sofia, már két gyermek édesanyja, és boldogtalan házasságban él férjével, a kegyetlen Genaróval. Julieta nagyapjával egy farmon él, amit Genaro minden áron meg akar szerezni. Sofia unokatestvére, Carmina csak arra vár, hogy Sofia elhagyja a családját, és titkos szeretőből a ház úrnőjévé váljon.