Július 13-án, azaz hétfőn, 12:25 órakor debütál az Izaura TV-n egy 2017-es török sorozat, a Cennet, amelyet hétköznaponként ugyanebben az időpontban láthatnak majd a nézők, a hatodik epizódtól kezdődően pedig minden hajnalban (04:15-kor) megismétli a csatorna az előző napi részt. 

A történet középpontjában egy Cennet (Almila Ada) nevű lány áll, aki árvaként nőtt fel, majd osztályelsőként végez az építészmérnöki karon. A diplomaosztójának napján állásajánlatot kap csoporttársa, Melisa (Zehra Yilmaz) édesanyjától, amit azonnal el is fogad. A nagymamája (Güler Ökten) és a fogadott húga, Beste (Sude Naz Yazici) is nagyon büszkék rá, ráadásul egy férfi is szemet vetett rá.

A főszereplőt Almila Ada alakítja, aki olyan – Magyarországon kevésbé ismert – török sorozatokban játszott eddigi pályafutása során, mint a Kirgin Çiçekler, az Adi Efsane, a Bir Deli Rüzgar és a Guvercin, a nagymamáját, Mukkadest életre keltő Güler Ökten azonban már ismerős lehet azok számára, akik nézték a Piszkos pénz, tiszta szerelmet, abban ugyanis ő formálta meg Elvant. 

Kiemelt kép: A Cennet szereplői (Fotó: Port.hu)