Június 10-én, pünkösdhétfőn indult az RTL Klubon a Megtörve című sorozat, és a rá következő napon debütált a tévéadó nyári műsorkínálata. A török produkció bár alacsony nézettséggel nyitott, úgy tűnt, növekedésnek indul, ám a múlt héten olyan gyenge nézőszámokat hozott, hogy a csatorna a hét végén a műsorváltozás mellett döntött. Akkor még úgy tudtuk, a Megtörve egy órával korábban kezdődik majd, ám tegnap újabb, azonnali változást jelentett be az RTL Klub. Ennek eredményeként június 24-től a Megtörve kikerült a főműsoridőből.

Az RTL Klub estéit érintő átalakításoknak azonban nincs vége, a médiavállalat közleményt adott ki, mely szerint júliustól újra képernyőre tűzik az RTL2-n bemutatott nagy sikerű magyar telenovellát, az Oltári csajokat. A hazai produkció azonban most nem a kábelcsatornán, hanem az RTL Klubon lesz látható, július 1-től minden hétköznap 20:45-től. Az Oltári csajok érkezése nem befolyásolja a csatorna délutáni kínálatát, az Elif – A szeretet útján (15:45) és a Megtörve (16:45) a tegnap érvénybe lépett rend szerint kezdődik majd júliusban is. Az RTL Híradó (18:00), a Fókusz (19:05) és a Barátok közt (20:10) kezdési időpontja sem módosul.

A késő esti sorozatok viszont ismét 21:45-től lesznek láthatóak. Hétfőn A Tanár korábbi epizódja és az Isten veled, Magyarország!, kedden a Magnum, szerdán a Mr. Whiskey, csütörtökön A mi kis falunk ismétlése, pénteken pedig az Isten belájkolt jelentkezik majd dupla részekkel.

Kiemelt kép: Az Oltári csajok főszereplőnői (fotó: RTL Magyarország)