A napokban számoltunk be arról, hogy az Izaura TV műsorán lesz ismét látható két népszerű török sorozat, a Bosszú vagy szerelem, és a Piszkos pénz, tiszta szerelem. Ma pedig arról adhatunk hírt, hogy egy harmadik török széria is visszatér a képernyőre, méghozzá a tavaly hatalmas sikerrel vetített romantikus dráma, a Feriha. A Hazal Kaya és Cagatay Ulusoy főszereplésével forgatott produkció november 6-tól minden hétköznap kora délután, 13:25-kor kerül adásba az Izaurán.

A történet “Feriha Yilmaz életét beszéli el, aki nem várt események hosszú sora után két világ között találja magát… Feriha szegény családból származó lány, aki egy luxusépület alagsorában, gondnokként és takarítóként dolgozó szülők gyermekeként mégis közel él a gazdagsághoz. Szigorú és aggódó édesapja, valamint gondoskodó édesanyja szerény körülmények között, de szeretetben neveli őt és két testvérét. Feriha egy jobb élet reményében egyetemre jelentkezik, azonban csak ösztöndíjasként van esélye diplomát szerezni” – írják az ismertetőben.

A Feriha 174 magyar epizódból áll. A török sorozatok rajongói bár nem lehetnek felhőtlenül boldogok amiatt, hogy a TV2 Csoport nem vásárolta meg a Sebzett szív befejező második évadát, az Izaurán mégis találhatnak néznivalót, ugyanis a Bosszú vagy szerelem (minden nap, 7:00), a Piszkos pénz, tiszta szerelem (minden éjjel, 2:35) és a Feriha mellett még a Tiltott szerelem is látható (minden nap, 9:15) a csatornán.