Már több mint 15 éve várnak arra a Jóbarátok sorozat rajongói, hogy viszontláthassák kedvenceiket, noha Chandler (Matthew Perry), Monica (Courteney Cox Arquette), Rachel (Jennifer Anniston), Ross (David Schwimmer), Joey (Matt LeBlanc) és Phoebe (Lisa Kudrow) történetét szépen lezárták. Sokáig a színészek hallani sem akartak róla, hogy visszatérjenek legendássá vált szerepeikhez, azonban az új streaming szolgáltatás, az HBO Max mögött álló WarnerMedia Entertainment tudott annyit ajánlani, hogy mégiscsak rábólintsanak. A visszatérés azonban nem olyan lesz, mint amiben sokan reménykedtek.

Ahelyett ugyanis, hogy egy új évadot vagy esetleg egy miniszériát kapnánk, a Friends Reunion Special inkább egy nem szkriptelt, különleges adás lesz, amelynek során a szereplők a sorozatból kívülről ismert lakás díszletében ülnek össze és beszélgetnek kötetlenül. A műsorra azért így is érdemes lesz odafigyelni a rajongóknak és nem rajongóknak egyaránt, hiszen mind a hat színész leszerződött rá. 

A Friends Reunion Special 2020 májusában kerül fel az HBO Max kínálatába Ben Winston (The Late Late Show with James Corden) rendezésében, a Jóbarátok producereinek (Kevin Bright, Marta Kauffman, David Crane) támogatásával – írja a Collider. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy az HBO Max milyen formában lesz elérhető hazánkban.

Kiemelt kép: A Jóbarátok szereplői (Fotó: Warner Bros. Television Distribution)