Július 3-án, szerdán 21 órakor lesz először látható hazánkban a FilmBox Prémiumon a brit Golyóálló (Bulletproof) című tévésorozat. A 2018-ban indult krimit olyan legendás filmek inspirálták mint a Halálos fegyver vagy a Bad Boys, ugyanis a két főszereplő közti kémia, és a kapcsolatuk adja a sorozat esszenciáját, ettől lesz néha humoros és vicces.

Bishop és Pike már gyerekkoruk óta jó barátok, ám teljesen más a hátterük. Miközben Bishop nevelőszülőknél élt és az utcán nőtt fel, Pike felső középosztálybeli családban nevelkedett, ahol az apa a mai napig rendőrként dolgozik. A két férfi különböző mentalitású, ám mégis szoros kötelék fűzi őket egymáshoz, és úgy tudnak együtt dolgozni, ahogyan semmelyik másik zsarupáros sem a brit Országos Bűnüldözési Ügynökségnél. Ott, ahol Pike apja a főnök.

A Golyóálló két főszereplőjét a sorozatban alkotókként is részt vevő Noel Clarke (Aaron Bishop) és Ashley Walters (Ronnie Pike) alakítják. A 2018-ban bemutatott első évad hat részből áll, és már hivatalos, hogy elkészítik a folytatást, a szintén hat epizódos második szezont. A Golyóálló hazánkban szerda esténként a FilmBox Prémiumon lesz látható.

Kiemelt kép: sky.com