Szeptember elején rajtolt el az RTL Klub maszkos-énekes műsorának második szezonja: az Álarcos énekesben ezúttal 16 rejtőző hírességet követhettek figyelemmel a nézők hétről-hétre, kilétüket pedig négy nyomozó találgatta a műsorvezető, Istenes Bence közreműködésével. Csobot Adél, Gáspár Laci, Sebestyén Balázs és Gargitai Bea próbálták leleplezni a rejtélyes álarcosokat, de néha kaptak segítséget egy-egy vendégnyomozó képében is (Nagy Ervin, Puskás Péter, Liptai Claudia, Kabát Péter és Feke Pál). 

A továbbra is népszerű Álarcos énekes döntőjébe végül három közönségkedvenc figura jutott be: a Röfi, a Banán és a Zebra. A fináléban végül kialakult a végső sorrend: a harmadik helyet a Röfi csípte meg, az álarc pedig a nézők és nyomozók legnagyobb megdöbbenésére Puskás Petit takarta, aki mesterien vert át mindenkit. A második a minden héten nagy showt csináló Zebra lett, amelynek bőrébe Molnár Áron bújt, a dobogó legfelső fokára pedig a Banán állhatott fel, Miller Dávid kapta meg a díjat. 

Ne feledjük el a korábbi versenyzőket sem, íme a névsor: Fluor Tomi (Süti), Béres Alexandra (Cica), Eszenyi Enikő (Tigris), Rubint Rella (Méhecske), Miklósa Erika (Kakas), Erdélyi Mónika (Dinó), Kozsó (Bika), Falusi Mariann (Béka), Pintér Tibor (Maki), Dr. Tóth Tamás (Kaktusz), Bach Szilvia (Elefánt), Feke Pál (Egér), Manuel (Baba) és a korábbi Röfi, Liptai Claudia. 

Kiemelt kép: A Röfi, a Zebra és a Banán (Fotó: RTL Klub)