A júniusi krimi és drámasorozatok után a mostani hónapban inkább a visszafogottabb, emberibb stílus kerül előtérbe az HBO GO kínálatát illetően. Habár nem leszünk júliusban sem elárasztva rengeteg új tartalommal, azon kevesek is megérik az idejüket, már a leírtak alapján is izgalmasnak tűnnek. Német thriller mellett többek között egy igaz történetet feldolgozó, sorsfordító kvízjátékba és egy különös, már-már kétségbeejtő látványvilágú antológiasorozatba is belekezdhetünk.

A szimplán csak Kvízre keresztelt háromrészes sorozatban (premier: július 11.) Charles Ingram történetét élhetjük át, aki habár megnyerte az angol Legyen Ön is milliomos! műsort, végül csalással vádolták meg. Az elmondások szerint felesége, aki nézőként vett részt a show-ban, köhögéssel jelzett férjének, melyik a helyes válasz. A 4 Blocks egy német akcióthriller, ami leginkább az olasz sorozatra, a Gomorrára hasonlít. Érdekességként pedig nem csak az első évadot, de mind a három szezont megnézhetjük három héten (július 1., 8. és 15.) keresztül.

Dramedyből sem lesz hiány júliusban, hiszen a Ramy első és második évada a hónap végén (22-én) fog debütálni az HBO GO-n. Az egyiptomi-amerikai Ramy Youssef a saját nem éppen hétköznapi életét dolgozta fel ebben a sorozatban, amiben az önmagunk keresésén túl szerepet kapnak még olyan témák, mint a spiritualizmus vagy éppen a vallás. Végül pedig a 2017-ben debütált 104-es szoba negyedik évada is felkerül a kínálatba július 25-én. Az antológiasorozat egy elsőre átlagosnak mondható hotelszobát mutat be, de furcsábbnál furcsább és közel elképzelhetetlen dolgok történnek itt, mindezt festői szépségű látványvilággal.

Kiemelt kép: Kvíz (Fotó: Overblog)