Kolosi Péterrel, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettesével és programigazgatójával készített interjút a Marketing&Media Online. A riporter elsősorban a fikciós sorozatokról, a Drága örökösökről, A mi kis falunkról és az Alvilágról kérdezte a szakembert, arról, mit gondol, mitől lehet az egyik hatalmas siker, a másik pedig miért nem vonzhatta olyan nagy számban a képernyők elé a nézőket.

A mi kis falunk 2017-ben indult, és tavaly ősszel már a harmadik évadát kezdte vetíteni az RTL Klub. Az új szezonból azonban csak öt epizód került akkor adásba, a folytatás pedig idén tavasszal érkezett meg és jelenleg is látható a csatornán szombat esténként. Pajkaszeg lakóinak mulatságos életét hétről hétre közel egymillióan követik figyelemmel, és a reklámozóknak fontos, 18-49 éves korosztályban az év legsikeresebb műsora. Kolosi Péter arra a kérdésre, lesz-e negyedik évad a sorozatból, azt felelte, “semmi okunk nincs arra, hogy befejezzük A mi kis falunkat“.

Fotó: RTL Klub

A csatorna másik, hetente jelentkező fikciós szériájának, A Tanár folytatásával kapcsolatban egyértelműbben fogalmazott a szakember, és ebben az interjúban jelentette be, hogy a Nagy Ervin, Trokán Nóra, Anger Zsolt, Elek Ferenc és Ötvös András főszereplésével készült magyar sorozatból elkészítik a harmadik évadot. A 2018-ban indult produkció eddig mindig az év elején került adásba, így várhatóan a következő évfolyam 2020-ban érkezik a képernyőkre.

Kiemelt kép: Jelenet A mi kis falunkból (fotó: RTL Klub)