Az idei év mindkét nagy magyar szappanopera háza táján elég mozgalmasan telt: távoztak régi és érkeztek új szereplők, menet közben pedig vissza-visszatértek egykori oszlopos tagok is. A Barátok közt történetében a legnagyobb sokkot minden kétséget kizáróan a legismertebb szereplőt, Berényi Miklóst alakító Szőke Zoltán távozása jelentette. A színész által életre keltett figura ugyanis összeforrt a húszéves sorozattal. A készítők azonban igyekeznek fenntartani az érdeklődést és folyamatosan egyre izgalmasabb húzásokkal meglepni a közönséget.

Ilyen meglepetés volt, hogy a múlt pénteki adásban több hónap kihagyás után ismét feltűnt Harmath Gergő és az őt megformáló Pesák Ádám. A nézők annyira megszerették a figurát és a színészt, hogy miután egy évet követően távozott a produkcióból, valósággal visszakövetelték őt a Barátok köztbe. A rajongók imái meghallgattattak, ugyanis Gergő ettől a héttől kezdve újra rendszeres vendég lesz a Mátyás király téren.

Izgalmas lesz a visszatérésem. Döcögősen indul, de aztán minden a helyére kerül. Szeretem ezt a csapatot, velük öröm a munka, családként működünk. Elmentem ugyan, mégis úgy fogadtak, mintha ez alatt a pár hónap alatt is velük forgattam volna”mesélte az nlc.hu-nak Pesák Ádám, aki még hozzátette: “Bízom benne, hogy sokan várják a visszatérést, és továbbra is izgalmas marad a karakterem számukra.”

Kiemelt kép: Pesák Ádám a Barátok köztben (fotó: RTL Magyarország)